Sagopa Kajmer
Forumdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Üye Olduktan Sonra Mailinize Gelen Aktivasyon Linki ile Kulanıcı Adınızı Aktive Edebilirsiniz.

SayGılarımızLa...

Sagocuyuz'dan - Tüm Annelere .. Coolte25
Sagocuyuz'dan - Tüm Annelere .. Coolte27
Sagopa Kajmer
Forumdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Üye Olduktan Sonra Mailinize Gelen Aktivasyon Linki ile Kulanıcı Adınızı Aktive Edebilirsiniz.

SayGılarımızLa...

Sagocuyuz'dan - Tüm Annelere .. Coolte25
Sagocuyuz'dan - Tüm Annelere .. Coolte27
Sagopa Kajmer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sagopa Kajmer

Sagopa Kajmer

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sagocuyuz'dan - Tüm Annelere ..

YazarMesaj
By_Hasan
Admin
Admin
By_Hasan

Doğum tarihi : 27/10/90

Sagocuyuz'dan - Tüm Annelere .. Empty
MesajKonu: Sagocuyuz'dan - Tüm Annelere ..   Sagocuyuz'dan - Tüm Annelere .. Icon_minitimePtsi Mayıs 25, 2009 6:19 pm

Kaos Kornea Verse

Tüm sitemkârlığa karşı çeker ceremeyi bu kutsal benlikler .. bünye meselesine bakar bu işler .. kimi 9 ay kimi 7 ay bekler .. Sabreden dervişin muradına eremeden söner kimileri erir gider .. Kişilik oturduğunda başlar değişiklikler .. Lugâtını tanıyamaz ömrünün 15 inci sayfalarında .. Aynaya her baktığında göremez kendini .. Bunların tek bir noktada birleştiği embriyo sistematiği .. Annelerin pahası biçilmez ( Hilkat pırlantası hiç kalsın ! ) .. Nice seneler süpürge edilen saçlar ağarsa şevkât dinmez .. Her sabah uykusunu böler niceleri belli etmez mi yeterince verdiği emeği .. Nice Harb-i kan savaşlarda emeği kadar büyük kadınlarımızın değeri .. Cephelerde az mı sargı sardı nadide elleri .. Cihan bir yana anne değerinin yanında .. isminde yatar kelamın kutsallığı akis eden tüm ruhlarda

Mc CosMos Verse...

Bir anda başlanır onunla hayatta resmedilir; farkedilir büyüklüğünün varılmaz dengine... "Anne" kelime sözcüklerin en yücesine erer; işler insanlarda en derinlere... Büyüklüğü anlatılmaz sevgisinin, rastlanmaz başkalarında onun kıyaslanamaz değerine... // Her canın acıdığında, bir zorlukla karşılaştığında dönersin ve "Anammmm" dersin; kendine bir sığınma yeri bulmuş gibi terkedirsin derdini...
Doğdun yanındaydı öldün ruhu yanında belki herşeyin farkında; sevapların,günahlarında hep senin arkada ... Savaşta cephede; barışta evinde sevgi dağıtır evlatlarına...Dahası hep iyilik parkurunda... Bütün cihana rest çekerim; bilirim cennet anamın ayakları altında... Büyüklüğü denk olmaz yapılamaz hiç bir zaman kıyaslama... // Sakın! Kötülük eyleme ne yapsan karşılık bulamazsın ahına(Aman!)... Hayır gelmez artık doyamazsın bu kahinatın malına... Kaybedilecek en büyük değerlerdendir "Hakkı" ödeyemessin Allah'ına...

Cemre Verse

BaşımDa bir meLek meqer adı aNne..doqdum büyüdüm hep yanımDa bak yine benimLe. sevqi onDa merhameTi öLçüsüz seviyeDe. yanLış yaptık karşı çıktık hep Onun öqütLerine. tek isteqi iyiLiqimiz kimse biLmeseDe ..Kendi yemez kenDi qiymeZ kuşatıR yavRusunu .sırtı terLi (aman!) hasTa oLmasın sarSın havLusunu “düşünCesiyLe hayat süRer kuRar kuRqusunu ..soRar kenDine ne yaptım yaPar sorqusunu..qetiRsen o”nDan etmeZ 1 daDı oRdusunu ,ne yapSa da anLayamaZ o meLek ,yorqunLuqunu.. çok mu temiZ KaLbi yokSa fıtRattaMı var ..aL karşına ananı bir eLini sar..duy sıcakLıqı dokun bak daHamı sıCak yar ..onSuz hayat daR (qiBi), sanki yaqaR qönLe kar soqutur bedeNi çıkışSız bir mahzene sokar ..sonsuzLuqun sonunDa buLunaCak bir haziNe kadaR..önemSermiyiZ O’nu bizDeki deqeRi aCaba ne kadaR ??

Mc I_Tunch

korku olmaz senin yanında,kokun sinmis heryere,sanki misk-i amber.benim kalkanımsın zırhımsın annem,kalbim seni karsılıksız sewer.ben ağlarsam annem ağlar ben ağlarsam yüzün güler.sen hasta olsan kimse dönüp bakmaz da,annen yanı basında nöbet bekler.uğultular beynimde patlar,sığınacak liman kocaman bir yürektir ANNEMDE.biz koca hediyelerle mutlu olurken,o bir çiçek bile beklemez kendi gününde.neşe,huzur,barınak,sevgi,mutluluk hepsi ANNEMİN kucağında mevcut,aramam hiç bunları ben bir baskasının gönlünde.perest bugün hüzünlü yazmıyorsa,ANNEMİNDİR pay,o benim kraliçem,o benim ezel ebed kalbimde.ben bilirim ki sendedir cennet,ben bilirim ki tüm annelerin elinde..

_eMx_

Gözlerimi dünyaya açtığımda sen vardın başucumda, cennet kokun 17 senedir hala burnumda, 9 ay tasıdın beni karnında ve 17 sene baktın bana, (senın borcun ödenmez) bir ömür boyu yatsam kanatlarının altında, agladım bazen yanı başında, okşadın başımı dedin ağlama, oğlum dedin tac ettin bizleri başına, ruhumun derinliklerinde emzirdigin süt’ün tadı war hala, Muhammed bile söyledi cennet annelerin ayaklarının altında, belki bazen hüzünlendik güneş dogmadı gün yzüne, karanlık gecelerde puslu gözlerle baktık birbirimize, şefkat sevgi ve daha niceleri hepsi vardı bizde. Gecirdigin onca sene bi kusur ettiysem anne, beni affeyle, degerin sonsuz benim kalbimde, yazıyorum hislerimi ama ne çare, anlatılmaz ki sana karşı hisler, bogazımda düğümlü her hece, anne! Dünyadaki en yüce cümle, ötesi varmi ki ana yüreği işte, dogurdu büyüttü bizim için çekti çile, saçını süpürge etti gıkı çıkmaz bile. Bana yaptıkların ve yaşattıkların için sana minnettarım ANNE!

rapbaListiK~

hiç düşündünüz mü neden cennetin ‘’‘annemin’’’ ayaklarının altında olduğunu ? peki tüm ağlayışlarımız da başımızda durduğunu .. hasta olduğumuzda gece boyu yanımızda sabahladığını .. bir nebze canımız acıdığında onun içinin yandığını .. düşündünüz mü ? tüm bunca çaba sonunda küçük bir hediye cennetin anahtarı , bütün misaller onu gösterir bu en çok onun hakkı , kimseye benzeme onda ki Allah sabrı , geçin karşısına bu küçük günde bu iyilik nerede saklı . düşün biraz hakkın var mı serzenişe , haysiyetli duruşu gelir mi bozmaya söylesene , gerçek hep onda saklı durmayın koşun atılın boynuna doya doyA ANNE deyin , tüm zamanınızı O’na ayırın , hadi durmayın böylesine sevgi cümleciklerini hak eden insana koşun…

Zaibasu

Bugün yine anneler günüymüş (sözde kalmamalı). Anadolu’mda meşhur olan ananın ünüymüş , (serveti unutmamalı) Sensin yaratanın yarattığını yaratabileni yanlış yola saptığımda hali hazır el freni, sensin karşılıksız beni düşünen biri aklımın direği yolculuğumun eşrefi. Bu hayata seninle başladım gözümü açtım yine sana ağladım. Eseriyim yarınımın, bestesiyim bir bayanın, şarkısıydım mutlu geçen bir anın doğumumda çok saftım şimdi biraz karardım. Biliyorum her saniye aklındayım güveneceğim bir bağım sana ithafen bu yazım. Alçak gönüllü içimden çıkan yumuşak ünlü şefkat saçan bir kalpten bana karşı sevgi güdümlü. Her yanlışımda affedici aklımdan geçenlere son verici, hayatımın yaşama sevinci sensin sen bu bedenin sonsuz direnci !

Arsenik

Dişimi sıktığım zamanlar bana sabret derdin,hasta olduğum zamanlar hep başımın ucundaydın,beni çok seven bir tek insansın,göz bebeğindim bana kıyamazdın,
Asma suratını gül her zaman hayatta,o gül yüzünden gülümseme eksik olursa gülemem asla,anlatılamazsın asla annem kelamlarla,paha biçilemez değerin ne parayla nede pulla,hatırlarmısın bana bi soru sormuştun anne,senin çok sevdiğin bir insan varmı diye,evet var o insanda sensin anne,lütfen bi daha bana elveda deme

PsmstyLer.Ep4

Alevlerle uyandığım geceyi hatırlarım , Farkında mısın ? Aslında hep sen için satırlarım.Var oluşum , doğuşum , ölüm de bir gerçek ilk adınla duydum sevmek ne demek gözyaşın tenimde benek tıpkı bir doğum lekesi Seni kırdığım geceler beklemesi o kadar zor ki anlatılamaz anatomisi evet annem üzerim seni , Bende bilmem ki nedenini , Seni utandırmak yerine gururlandırmak isterdim.Öyle bir şansım olsa ömrümü ömrüne eklerdim Ağaçların Dalları olmadan Yaprakları havada kalır çünkü , Herkes gider ama bir sen kaLır ilk ülkü , Yüzünü tanıdığım an yaşama merhaba günüydü , nefesinle geçen saatler yarınlarımızın dünüydü , Ölüme kadar yolu var.Kırarken umudunu içim yanar , Ne kadar layık olabildim diye düşündükçe ağlar kirpikten dizili sıra dağlar beni hastaneye götürdüğün zamanlar…Unutur muyum sandın.Gerçek sensin annem ben bu rolde yalandım.Daralır vakit , Esvede boyar hüznüm.Kavuran sıcaklar içinde ruhuma sunulmuş güzsün.

Madum Gabir

Allah’ım doğuranıma saygım ilelebet tütsün içimde düştükçe yenilenen kanamalarım beni büyütsün.Sanki büyülüyüm zarar geLmemiş ruhuma bir meLeğim vardı hiç gitmedi o hep yanımda..Mutsuzluk tohumlarımın yeşermesine izin vermezdi o eller..Yanımda hiç kazanamadı kötüler.Kapılarımın kilitleri saklıydı bulamadım vermedi meLeğim beni sever..Bugünüme geLmemdeki en büyük sevgileri doğurdu sürekLi yeniden..Doğumumun ve sonrasının sancısını bilirim ben yaşamadım yaşayanımı severim.Ölümle tanışık olmamı engellemiş bundan tam 17 yıl önce.Geri dönmem 17 yıl sonra yine hayatımda bir melek olacak beni koruyacak en temiz sevgiyi sunacak ve ben bakacağım üzmek ne kelime hep mutlu olacak (İnşallah)

Müneccim

Annedir gümüş yakut esenliklerle vecd eder ruhuma essin ruhumda o münafık edalı Olgun muamma Eşgali belli değil ruhumun Kanaatım Tek olguda Sözler Aradım Melekle cerayan ettim Sonuç Tek doğruda Annedir eli öpülesi Olgun Bal Elma..İki hokka Bir De Kelam Dağı arasında ..gider gelir eli İş ile Tasarım arasında...Uzanası Ellerim kırılırmı tek lafla almadım adını anmadım tek kelamla annedir ruhun menevş kokusu ile bütünleşebildiği tek nokta...Zevk ile Münakaşa ederim O zaman Akarya Nefsimin Neferleri Bilki o zaman Arşa değer Mertebeleri Annemle Tek bulgu bulundururum oda O Ellerinin Sıcak Merhemliği...

Ages

Ekilen tohum biçilir , çalışınca emek karşılığı soğuk su içilir. Rabb tarafından sevgili kullar nadide seçilir , kötülükten sonra iyilik gelir , iyiler daimi kazanacağını bilir .. Cennet ayaklarında paspas niyetindedir .. Anaların hakkı ödenmez bu böyle bilinir. ( Yalan da değildir ) Dert çanlarından evvel koşa gelen kimdir ? Düşünce sen .. düşüncelere düşen birdir.. Senin başarından gurura yakın kibire uzak tir – tir .. Gözleri sadece seni görendir .. Emeklerini karşılık için değil , sevdiğinin değerinden bilendir.. Sevgini ona arada bir bilendir .. o Ki 9 ay cenk verendir .. Elleri seni alıncaya denk .. dengeden mahrum edilendir .. Sana “Off” der ama nadir .. Seni umduğundan da sevendir .. Hakkını öderim diyene diyeceğim söz hürdür ve pürdür .. ; “ Deniz benim tükürüğümdür “ ve yahut .. güneş yanımda küldür .. 1 ordu koyun yanımda .. 2 parça yündür .. sayılarak biten gündür , yarım olmayan sevgi anadadır bütündür ..

--------------------------------------------------------------------------------
http://sagocuyuz.canadian-forum.com

Sagocuyuz'dan - Tüm Annelere ..
1 sayfadaki 1 sayfası