http://www.zshare.net/audio/6024727858bfa24d/http://rapidshare.com/files/234946468/Hipnoz_Ft._10-Der_-_Ger_ekler_Ac__305_d__305_r.mp3.htmlHiPNoZ
DudakLarım kurudu [kurudu] Dilim damağım kanla doldu,Haykırışlarımsa sessiz oldu
İçinDe Korku SesinDe Sorgu Arar oLdum,ben kendi beynimin karanlık odalarında boğuLdum
Senin Bahsettiğin acıLarla Ben çok Oldu seviştim [çok],Kendi KararLarımı VerirKen KendimLe ÇeLiştim [ben[
Kendime hakim OLmak İstedim boşaymış yeniLdim,yüz verdiklerimin 2 yüzlü olduğunu nerden bilebilirdim
Çok konuştuğum için benim korkutur sessizLiğim,DüşünDüğümden çekinmem Kemiği oLsada bu diLin
EceL terLeri DöKerken BiLe DonaBiLir iLiKLerin,Sakın bana GüvenMe SızLamasın KemiKLErin [Senin]
Hayat gerçek Bir SınavSa NedeN SiLgim SiLmez,Eğer SiLgin YokSa Sanma KaLemin TüKenmez
Bitmez kanayan duygularım ebedi beni terketmez,Unutma Sevmeyi Bilmeyen, Ölmeyi De Bilmez
YaZdıKLArım KaLıcı ama Geçiçi bu kıyafet [Beden],BiLdiKLerimi söLemem Olur herkes için feLaket [KEfen]
Kim KaLdı geriye hepsi gitti kalmadı kifayet [öLen],HiPNoZ içindeki benden başka Beni terKEt [bi ben]
Herkes Beni YargıLıyor kimse sormuyor Niye Diye ? [hee],SöyLEyin Kimin benim için sevgi KaLdı içinDe
SigaramDA SönünCe fuuf-- Ne kaLıcak ELimde,Mazimse EsKide ...Eskidi Bi Kerede
Bugün BöyLE yaşıyorum deiL yarınım Garanti,Bu YüZden Benim Bu günüm Yarınımdan değerli
DostLuk biLe deiL Ebedi değil ki kimsenin emeLi,HanGiniZ Benim İçin... İçten GüLümSEdi
IşıkLarı Söndürün Tek dostum karanlığım,UmruNDamı Kimsenin Nerdeyim ve NasıLım
Anca sığ SuLara dalsa BatmAz Benim Sandalım,HayatLa ÖLüm çiZgisiNde yürüyen aptal bi cambazım
Nakarat
Güvenme kimseye seni yarı yolda bırakır Yazdıklarım gerceklerle dolu bir alıntıdır
hapis olmuş icime duygular dışarı fışkırır Gerceklere inan gercekler acıdır
10-DeR
Acı doLu bir Hayat hikayesi bu benimkisi Ben yazarım ama bitmez hic kalemimin mürekkebi
Sayfalarda yer kalmadı almadı dertlerimi GüLdüğüm zamana baktım adeta Kum tanesi
Yüzümde degiL gözlerimde sakLı Nefretim Hergün aynı acı ve cileyLe gecti günlerim
insaları Bile tanımakta zorLuk cekmekdeyim maskelerle dolu etrafım yardım et raBBim [ rabbiiim]
Biz zamanLar vardı sevdİklerim simdi yoklar Göremiyorum OnLarı artık cok uzaktalar [çook]
Sözlerim bile yetersiz size [sahte dostlar] Limansiz bir gemi gibi yalnız bıraktılar [yaLnızım]
Hayat yaLandan İbaret kısacı insan Cok kişi tanıdım evet alayı dost satan
İki YüzLü oLanLardan Ben artık Bıktım Lan [bıktım lan] EyvaLLah dememe ramen vurduLar sırtımdan
ÖzlerimLe sözlerimLe bitmeyen bu cümlelerde hayatın yüklemi olmuşuz gecen Bu senelerde
kusamadım nefretLerimi hepsi icimde 220 ci Bölüm [önder] ceza evinde
Umutlarım yok oLmuş kaLmadı bir beklentim Tanıyamadığım KendimLe Hergün beraberim
ELimde değiL bazen katiL olmak istedim [ben] Gercek dostLarım var sahtelere ******* cektim
Nakarat
Güvenme kimseye seni yarı yolda bırakır Yazdıklarım gerceklerle dolu bir alıntıdır
hapis olmuş icime duygular dışarı fışkırır Gerceklere inan gercekler acıdır
Mix&Mastering =HiPNoZ
Keyifli dinlemeler.